Om StoraRum

Organisationsutveckling och Teknisk inredning är verksamhets­delarna som utgör StoraRum. Vi arbetar med förändringar hos människor och arbetsmiljöer. I vårt arbete stöder vi oss på arbetsmiljö­forskning, som säger att 
samspelet mellan människa och miljö är en förutsättning för en bra psykosocial arbetsmiljö.

Vår filosofi

Vi tänker att organisationer är människor. Därför tror vi att alla behöver få sin plats för att känna engagemang, delaktighet och kunna ta ansvar. Vi arbetar för att hjälpa organisat­ioner och människor till nästa steg genom att skapa utrymme för alla i kommunikat­ionen, strukturen och samarbetet. I vårt arbete utgår vi ifrån kundens behov och designar tillsammans med er ett program eller en arbetsmiljö som ska göra att ni tar nästa steg.

Utveckling av medarbetare och ledare

Vår specialistkunskap inom Förändring hos människor är ledarskap, vision, värderingar, kommunikation och beteende som utförs i workshop, individuellt eller i kursammanhang.

Miljöer, anpassning och teknisk inredning

Vår specialistkunskap inom Förändring av miljön är konsultation, inköp och installation av AV-utrustning, teknikinstallation i möbler, nätverk och elinstallationer, kabelhantering samt kundanpassad produktutveckling.

Företaget

StoraRum grundades 2000. Vi är idag 6 anställda och konsulter som arbetar med kunder över hela Sverige samt följer våra kunder utomlands. Vi samarbetar med flera olika partners inom respektive område.

Våra kunder finns inom olika branscher som t.ex. sjukvård, tandvård, kommuner, myndigheter, bank, telekom, fastighets­förvaltning, organisationer och föreningar.

Partners