Miljöer i förändring

Vi formar och utvecklar effektiva arbetsmiljöer. Med breda specialistkunskaper om funktionalitet och installationer står vi till förfogande på alla plan vid alla typer av förändringar på er arbetsplats.

Miljöer i förändring

Vi formar och utvecklar effektiva arbetsmiljöer. Med breda specialistkunskaper om funktionalitet och installationer står vi till förfogande på alla plan vid alla typer av förändringar på er arbetsplats.

Vi hjälper er med

Nätverk- och El-installation

Installation av data och nätverk kan vara allt från ett enkelt uttag vid en enskild arbetsplats, till att dra spridningsnät med kablar från korskopplingsrum genom arbetsytorna och tak/väggkanaler fram till alla arbetsplatser.

Cablemanagment Kabelhantering

På själva arbetsplatsen kan kabelmängden variera, beroende på antal datorer och tillbehör. Här är det en fördel om kablarna är snyggt hopsatta, inte minst ur städaspekten.

I tjänsten kabelhantering kan också ingå att montera nätverks- och/eller eluttag på ovansidan av skrivbordet, för diverse extra tillbehör, bordsladdare mm.

Nystan av sladdar

Nyckelfärdiga arbetsplatser

Har ni behov av att få hjälp med uppackning av skärmar, datorer, tekniskutrustning samt få det installerat? Vi förser era medarbetare med nyckelfärdiga arbetsplatser.

Produktinköp

Vi införskaffar allt för att optimera tekniken i era lokaler för att skapa en effektiv och attraktiv arbetsmiljö. Oavsett installationer ni har behov av; material, tekniskutrustning, kablar, kontakter, upphängningsanordningar, projektorer, TV-apparater.

AV-utrustning

Behöver organisationen införskaffa och installera AV-utrustning som projektorer, filmdukar, mediaspelare och tv? Kanske även skapa möjlighet för videokonferens? Utifrån er förfrågan, besöker vi er och stämmer av på plats vad ni behöver. Installationen av AV-utrustningen innebär ett helhetsansvar, där vi tar hand om el och nätverksdragning och ser till att utrustningen fungerar.

Projektor

Projektledning / Konsultation

Står ni inför ett nytt projekt eller flytt? Kanske ett pågående har blivit större än ni tänkt det? Vi erbjuder stöd i projektledning eller konsultation för projekt där ni har behov av att få ett helhetsgrepp, eller ansvar för en avgränsad del. Vi samarbetar med flera leverantörer i branschen och har en bred kunskap om olika förändringar och flyttprojekt.

Anpassad produktutveckling

Har ni någon gång upplevt att ni behövt ett tillbehör på er arbetsplats, som helt enkelt inte finns på marknaden? Det är precis det som produktutveckling från StoraRum handlar om. Det kan t ex vara anpassade lösningar på CPU-hållare, kabelrännor eller dockningsstationer. Det är era och organisationens behov som styr och tillsammans utvecklar vi en hållbar lösning.

Företagsflytt

Vi har kunskapen om hur man driver ett flyttprojekt för ett företag eller en organisation och kan ta ansvar för hela eller delar av flytten. Det kan handla om det lilla företaget, eller företaget med flera tusen anställda. En flytt kan också betyda att flytta en arbetsmodul, eller andra mindre omflyttningar som t ex lager eller förråd. Förutom inredning som möbler, mattor mm är det en självklarhet för oss att även kunna inkludera flytt av t ex datanätverk och kabelhantering för arbetsplatsen. När vi tänker flytt, tänker vi förstås också avveckling. Att återställa gamla lokaler till det skick som fastighetsägaren och organisationen kommit överens om är en viktig del av flytten. Kabelsanering, återvinning och/eller destruering är delar som kan ingå i avvecklingen. En möjlighet är även att göra en miljöredovisning för avvecklingen.

Lennart Malmgren

Lennart utvecklar effektiva arbetsmiljöer. Hans specialkunskaper är AV-utrustning, teknikinstallation i möbler, nätverk och elinstallationer, kabelhantering samt kundanpassad produktutveckling som skapar hög funktionalitet i ett modernt sammanhang. Lennart har 30 års erfarenhet av förändring av offentliga miljöer och kontor. Han har tidigare arbetat som ledare i möbelbranschen och föreningslivet.

Lennart Malmgren
Resurs 1
När Lennart är involverad i ett projekt känner vi oss trygga och vet vi att det blir kostnadseffektivt och genomfört på ett bra sätt med hög kvalitet. Han håller alltid vad han lovar. Om något saknas eller hamnar mellan stolarna så löser han det även om det inte är hans ansvar. Han är fantastisk på att möta och fånga upp kundens behov. Han har fokus på nöjd kund.

Maria Dahlberg
Projektledare Ciceron

Resurs 1
Resurs 1
Lennart har förståelse för alla inblandade i ett projekt så som kund och andra leverantörer. Med sin breda och allsidiga erfarenhet av förändringar på kontor och offentliga miljöer kan han med lätthet vara ett steg före och förstår hur vi behöver tänka i de olika delarna av projektet. Det är med stor trygghet som vi använder Lennart i våra uppdrag och projekt för han har en fingertoppskänsla och lösningsfokus. Du vet att när han gör ett arbete så tar han ansvar fullt ut, får alla att samarbeta och det blir bra samt alla inblandade blir nöjda.

Leif Önefäldt
Finanschef, Fastigo

Resurs 1